SAMOLEPILNE DEKORATIVNE TAPETE

Naše okrasne oziroma dekorativne tapete so natisnjene na visokokakovostnih materialih priznanega ameriškega proizvajalca Avery Dennison.

MONTAŽA: Ponujamo vam možnost montaže na ozemlju Hrvaške in Slovenije. Za ceno in pogoje nam pošljite povpraševanje na: info@tvojatapeta.comČe se odločite biti sam svoj mojster, poiščite navodila za montažo na tej povezavi Navodila za namestitev.

VIZUALIZACIJA: Če niste prepričani, kako bo tapeta videti na vaši steni, vam ponujamo storitev vizualizacije tapete v vašem domu. Cena vizualizacije je 40,00 EUR. Če se odločite za nakup tapete, se končni znesek zmanjša za stroške vizualizacije. Če naročilo prekličete, stroškov vizualizacije ne povrnemo.

DOSTAVA: Dostava tapet je za Hrvaško in Slovenijo brezplačna. Za ostale države EU se obrnite na nas.

O NAS: iSQUARE - obrt za grafično oblikovanje / Zagorska 22 / 10000 Zagreb / Mob. +385 98 130 6208

Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK.

    mc_idcheck_vrt_pos.svgvisa-secure.png

What do our Customers say?

Šime_zg
Nedavno sam odlučio obnoviti svoj dnevni boravak i odlučio sam se za tapete koje će dodati dubinu i karakter prostoru. Nakon mnogo istraživanja, odlučio sam se za tapete koje nudi tvrtka Tvoja Tapeta i oduševljen sam razinom usluge i kvalitetom montaže! Sve pohvale!
Antonija B.
Dizajn je izuzetno privlačan, s bogatim teksturama i živim bojama koje su odmah privukle pažnju. Materijal tapeta je visoke kvalitete, što se osjetilo već pri prvom dodiru. Preporuka!
Karla
Odlučila sam angažirati profesionalce za montažu kako bih bila sigurna u besprijekoran konačni izgled. Suradnja s timom montaže bila je super. Oni su bili temeljiti, precizni i radili s pažnjom prema detaljima. Rezultat je bio savršen - tapete su montirane bez ijedne greške, linije su bile ravne, a uglovi precizni.
Hrvač
Nakon montaže, impresioniran sam koliko su tapete dodale novu dimenziju mom prostoru. Dnevni boravak dobio je potpuno novi izgled i osjećaj topline i udobnosti koji su odjekivali kroz cijeli prostor. Oduševljen sam kako su tapete transformirale prostoriju i dodale joj karakter.
Ivan Zagreb
Tapete koje sam kupio od tvrtke Tvojatapeta.com nadmašile su sva moja očekivanja. Izvrsnog su izgleda, visoke kvalitete i montirane su profesionalno. Preporučujem ih svima koji traže transformaciju svog prostora s dozom elegancije i stila... :)
Dora Đ.
Pozdrav!
Nikako da pošaljem slike! Uglavnom prezadovoljni smo, tapete su jako kvalitetene same po sebi i predivne!
Hvala Vam!:)
Imate preporuke
Dijana
Decki su maloprije montirali tapetu i izgleda super :)
Hvala Vam puno, veliki pozdrav
p.s. sve preporuke za Tvoju Tapetu
Bilja
Pozdrav! Tapete su ispale odlicne!